tirsdag 18. mai 2010

Nå er det forår i Danmark

Så nydelig kan det være når svanen ligger på egg og kastanjene blomstrer langs søene, da er det godt å være i København.
Men den dagen vi kom regnet det bøtter og spann så da var Bymuseet et godt alternativ. Sykkel i byen utstilling og leketøysutstilling litt utenom det vanlige. De hadde brukt stort sett det de har av leketøy og stilt ut litt alternativt, dessuten var det et stort område hvor ungene fikk lov og leke med utstillingsobjektene. Det var livat der det kan jeg love.
Lørdagskveld var det tid for litt blues på Blågårds Apotek, denne gangen en trio som kaller seg for Blues Redefined. Tao Højgaard, Mads Shcou og Kristor Brødsgaard. Det var god stemning og vi ble til de var ferdig. Det hadde sluttet å regne så vi fant oss en buss og kom trygt hjem til St. Thomas.


Søndagen opprant med nogenlunde bra vær, vi tok bussen opp til Utterslevs mose og sammen med en del gjess og enda flere maratonløpere (Cbh. Marathon neste søndag) hadde vi en fin spasertur rundt dette flotte området.


På toget ned igjen møtte vi denne litt slitne Ole og da passet det jo godt å gå på Hvide Lam og høre på Ole Olsen som spilte med Sorte Får.17. mai opprant med lettskyet pent vær, men fremdeles litt kjølig og vi var litt sliten etter turen på søndag så det ble bare litt småspasering langs søene før det var tid for frokost i familiehaven.

Ingen kommentarer: