mandag 20. februar 2012

Det lysner...

Bare se hvor fin sol det var på Grefsenåsen i går ettermiddag. Etter en god middag på Schrøder med yndlingsdattera var det et herlig syn som møtte oss. Tidligere på dagen opplevde vi Soldag på verandaen hjemme og det er virkelig det første vårtegnet hos oss.


Men i Gamlebyen Sport & Fritid er det fremdeles vinter, disse gutta var utrolig oppfinnsomme og kreative, ikke riktig så stort som i Wyller-løypa, men de hadde det virkelig artig.

Det er antagelig de samme gutta som "bor" her om sommeren; da med hjul under brettet. De er kjempeflinke og det er veldig underholdende å se på dem. Grafittiveggen er også fin, men dessverre er det noen som får tak i boksene deres og bruker restene på nærområdet vårt, de er ikke like kunstneriske for å si det sånn.

Siden Torill skrev om riving i Lakkegata på bloggen sin tok vi turen nedom for å ta et bilde av huset hvor DIS-Norge hadde kontor et par år, føler vel ikke at det er noe tap at gården rives.

Lakkegata som ligger i bydel Gamle Oslo går fra Grønlands torg til Trondheimsveien. Den ble oppkalt i 1857 etter Lakkegården som lå ved nr. 58. Gata het da Nedre Dælenengen, gården ble kjøpt av familien Lachmann omkring 1720. På 1600-tallet var gården eid av Frantz H. Schade og da het gården Schadegården, alt dette ifølge mitt byleksikon.

Ingen kommentarer: