tirsdag 8. juli 2008

Det jazzet i København

Turen ble akkurat som vi hadde ventet oss og at det var fint vær gjør jo ingenting. Det ble loppemarked med gode kjøp og det ble mye fin musikk. Vi valgte Krøgers med Bernadott
Swingers til frokosten og kl. 1600 var det Nulle og Verdensorkesteret på Vandkunsten, som vanlig!
Om kvelden fant vi frem til et nytt sted, for oss, på Nørrebro, nemlig Blågård's Apotek. Der spilte noen unge gutter som het Martin Lutz group, makan til spilleglede skal du leite lenge etter.
Søndag var vi på Karen Blixen museet og det var vel verdt et nytt besøk. Forrige gang var det desember, så nå var det noe helt annet. Med skogen og sjøen og alle fuglene, det var flott og god rekreasjon på en søndags formiddag. Det var en kro også i Rungstedslund så da ble det wienersnitzel.

Bandapart var bandet som spilte på Blågårds plass denne nydelige søndagsettermiddagen. De var ikke plassert i noen sjanger, men var vel nærmest World-music, flott var det i alle fall. Der tok vi årets første Ouzo også, bare for å få en smak av ferien som nærmer seg.Søndagskvelden var vi på Hvide lam og der var det som vanlig bra musikk, en kvinnelig pianist som heter Inge Andersen satt inn med noen av de gamle gutta og kaldte seg Sorte får. Morsomt.

Og på alle de konsertene vi var på var lydnivået sånn at en hørte musikken og ikke forvrengte basser som det var både i fjor og i år i bluesteltet på Byfesten.
Så viss vi stopper her og ikke nevner køene på Kastrup så hadde vi en kjempetur.

Ingen kommentarer: