onsdag 21. juli 2010

Mange slags minneplasser

Søndagsturen til Vigerlandsparken ble utvidet litt fordi vi husket at vi skulle en tur innom Vestre Gravlund for å se på en minnestein. Det nærmeste vi kom var denne; til minne over de som falt under 2. verdenskrig.
Tror min kusine hadde fått feil informasjon for hun mente det sto navn på den, men den eneste som hadde navn var den over svenske statsborgere som falt i Norge.Når vi først var på gravlunden kikket vi jo litt rundt og som slektsforsker og treelsker synes jeg dette slektstreet var fantastisk flott.Men denne vet jeg ikke helt hva jeg skal mene om:

Etter en stund gikk turen videre til Vigerlandsparken og jeg synes denne vinkelen av Monolitten var litt morsom. Og ikke tilfeldig at det var et tre der også.
Vi ble litt trist da vi så hvor lite stell det er i parken. Kunne ikke la være å sammenligne med hvor pent det er under Abelhaugen, der er det gartnere å luker hver uke, kunne ikke noen dra hit opp også å få vekk disse gresstustene. Hører du Fabian?


Denne søtnosen står vis á vis Sinnataggen og ser dere han sier: hvorfor er det ingen som tar bilde av meg da?
Nå er du behørlig avfotografert.
Dette var det første vi så da vi kom ut av parken; og det er vel det nærmeste vi kommer Hellas i år.


Hørte Andreas Hompland sitt morgenkåseri 16.juli og fikk litt "hjemlengsel", er kanskje ikke så rart når vi har vært i Hellas hvert år siden 1998. Men kommer tid kommer råd.....

3 kommentarer:

Laila N. Christiansen sa...

Takk igjen for hyggelig tur i byen vår!! :) alltid moro å lese bloggen din, Greta!

Greta sa...

Takk for godord Laila. Og da kan jeg samtidig gratulere deg som besøkende nr. 10.000. Må si jeg ble veldig glad da jeg så at det var akkurat deg for du var en stor inspirasjon for å starte med blogging i det hele tatt.
Fortsatt god sommer i byen vår.
Klem.

Tine sa...

Fine bilder fra Oslo og området jeg er vokst opp ved, Vestre Gravlund og Frognerparken :)