søndag 11. januar 2009

Søndagsturer


Nå har vi bodd i Oslo i over to måneder og vi har vært ute på flere søndagsturer og jeg har tatt bilder nesten hver gang, men ikke blogget, før nå da.

Det var veldig mørkt i dag, men temperaturen var jo godt opp på pluss så det går nok rette veien. Surt var det allikevel så både longsen og lua kom godt med.
Vi klatret litt opp i høyden for å få litt oversikt og det ble som forventet, utsikten er det ingenting å si på. Her ser vi Københavnbåten ved kai på Vippetangen.

For å ha et mål med turen var vi innom Jørgen og Ingelin på Bryn og fikk oss litt Farris før vi tok veien hjem langs Alna-elva.
-

Tidligere i vinter har vi vært to ganger og gått på Vålerenga og Kampen. Litt pussig å gå rundt der i Nannestadgata, Ullensakergata, Aurskoggata, Nittedalsgata, Sørumsgata og Skedsmogata. Skulle tro vi var i Lillestrøm fremdeles.
Det er utrolig koselig der og jeg forstår godt at Laila trives som eneste Normann i Sverigesgate. Akebildet er fra Jordal i desember.


I nyttårshelga var vi på Ekeberg og der er det også veldig fint, men det blir nok enda bedre til våren og sommeren. Her er utsikten med Sjømannsskolen i forgrunnen.


Forrige helg var vi på besøk hos Anja og Øystein og de tok oss med på en rundtur på Bislett, St. Hans haugen og Ila.Der var det mange artige hus må jeg si, og jaggu var det ikke et hyggelig gjensyn med "Borgen" skole, noen som husker den?

Nå får vi si oss ajour og satse på at det blir mange fine turer utover våren.

-

2 kommentarer:

Heidi sa...

Moro å se litt av Oslo! Hehe, burde tatt meg noen vandringer selv. Har dere forresten fått solgt ennå?

Greta sa...

Vi gikk mye i Lillestrøm også, det er bare å sette i gang. Ha øynene med seg så er det mye fint å se på.
Vi starter på ny frisk nå på torsdag, håper folk hopper ned av gjerde nå.