mandag 8. februar 2010

Travel helg i februar

Denne helga hadde vi en innbydelse til 60-årsdag i Lillestrøm på lørdag og en avtale om å møte min venninne fra Tromsø på søndag. Men når man bor sentralt og hører om spennende ting som skjer i byen er vi ikke vanskelig å be selv om vi allerede hadde program.
I Nitimen kunne de fortelle om et spennende kunstprosjekt som skulle avdukes kl. 1400 på Tullinløkka, når jeg tenkte meg om hadde jeg lest om det i avisen på fredag også. Det var masse folk som møtte opp og det ble en artig happening. Anne Katrine Dolven hadde ideen om å la en av de ustemte klokkene som var byttet ut i Rådhuset få et nytt liv. Rolf Wallin har komponert et musikkstykke som han spilte i Rådhuset, vi hørte det på høytalere og så fikk den ustemte klokken avslutte det hele.
Dagsavisen skrev om det på fredag.

Jeg oppfattet ikke navnet til denne karen, men han leste et dikt om klang og så joiket han litt også så da fikk vi markert Samefolkets dag også.

Kveldens fest i Lillestrøm ble akkurat som vi hadde håpet på, privat fest med levende musikk er jo heller ikke hverdagskost. God mat, gode venner, fin musikk, dans med mye mere. Vi møtte avisbudet på hjemveien, det synes de også var kult.


Akerselva fra Eventyrbrua.

Årets fineste dag ble søndagen kåret til, vi tok bussen til Sagene og gikk nedover Grünerløkka. Vanligvis en kjempetur, men nå var det litt nifst med all isen fra takene. Det var dårlig besøk på benken, men de kaffebarene som har uteplass i sola hadde masse besøk.
Med Tromsøbesøk ble det Rorbua på Aker brygge som skulle få oss på middag denne ettermiddagen. På Rådhusplassen sto denne borgen, enda finere var den da vi gikk hjem for da var det blått lys inne i den.
-

Ingen kommentarer: