torsdag 7. juni 2012

Musikkfest og familieselskap

Første lørdagen i juni er tradisjonen tro Musikkens dag i Oslo. Vi pleier å sitte på plassen utenfor Herr Nilsen, men pga en pågående rettsak er plassen opptatt av trailere fra div kringkastningsforetak.

Vi benyttet oss av tilbudet til å være inne hos samme Herr Nilsen og fikk med oss tre konserter med fin ny norsk blues.


I programmet for dagen sto det at det skulle være blues på Lakketorget, men derom striddes de lærde. Andre sa at her var det en helt annen type musikk så vi tok ikke sjangsen. Men nyskjerrigheten var vekket så søndagen tok vi turen til dette Lakketorget og fant et meget hyggelig etablisement; Brødrene Sundt Spiseri.


Nå hadde det seg slik at vi var invitert på familiemiddag i Trondheimsveien så vi nøyde oss med et glass øl denne gangen, men vi kommer tilbake for å spise ved en annen anledning.

Det var vår sønns svigermor som inviterte til tyrkisk mat og med deler av storfamilien, inklusiv en liten pike på 8 mnd så ble det noen veldig hyggelige timer med god mat.


2 kommentarer:

Anonym sa...

Følger deg stadig, med stor glede. Får helt 'gratis' bli med på ferden.
Mens du var på Herr Nilsen, pakket jeg kofferten. En uke i Hellas ventet Den andre boken som ble lest var Franzen's Frihet.Den var ..mektig, storartet..? Den setter seg fast. En sånn bok man helst ikke vil bli ferdig med, vil skal vare lenge. Etterpå hverken fristet eller inspirerte den tredje boken, den ble lagt til side. Tror det skal mye til å måle seg med Franzen.
Lisa

Greta sa...

Hei Lisa, takk for tilbakemeldingen, fint å høre fra sitt publikum.
Har vært på ferie og holder på med en blogg om det. Skal videre senere til Hellas vi også, det blir John Irving som blir med meg dit. Som du sikkert husker ble jeg ikke så begeistret for Franzen :-)
Fortsatt god sommer.