tirsdag 12. august 2008

Her paa Tassos

Vi er vel fremme og godt i gang med ferien. Men det er litt skjaer i sjoen for aa si det saann. Bar med diskomusikk rett ved siden av vaar uteplass er ikke helt det jeg mener med ferie.
Diskomusikk paa stranda hos Thassos, som var paa plass, kan vi unngaa ved aa velge en annen strand, men vi har jo lyst aa vaere hjemme!
Vel vi finner vel en loesning etterhvert.
Vi har funnet ut at dette er om ikke en bilfri oy saa er den klokkefri. Fergene forteller oss hva tiden er, naar den blaa gaar er klokka hel og naar den roede gaar er den halv.
Ellers er det som det skal vaere med varmen, selv om sjoen selvfolgelig er iskald (synes noen av oss) :-)

Bilde gikk ikke aa laste opp, dessverre.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Gamle minner fra Tassos, var der på interrail, dansa masse til disco dengang. Hadde ellers et par( til fire når jeg tenker etter)pinlige opplevelser,situasjoner, bl.a. da vi hadde vasket undertøy og hengt på hotellbalkongen: på morgenen var der intet, og da vi tittet ned i hovedgata så vi alt strødd rundt på gata og noe på balkongene under oss,- og det var ikke det pinligste!Her har det tordnet og regnet i dag, bedre nå. Hatt fri, tok både spinn og yoga..flink da. Hadde første arb.dag ny jobb igår på omsorgsboligene Strømmen, ser lovende ut,-hyggelige folk. Er dog s.mld i 50%, planer om å trappe gradvis opp. Håper dere får en ordning på bråket, discoløver! Ha en fortreffelig ferie videre! Sommerklem fra Gunn

Anonym sa...

Hei!
Kom over bloggen din da jeg lette etter stoff om Kavala. Vi var nemlig på to ukers ferie på Thassos tidlig på sommeren. Vi bodde på Tarzanas. Var det der dere bodde også? Var i tilfelle et hyggelig sted med hyggelige kelnere og barkeeper, Tzvety.
Ellers hadde vi to flotte uker der. Vi leide jeep i seks dager og kjørte på de utroligste veiene!!! Eller var det vei? Det lurte vi på noen ganger...
Vi var også inne i Kavala en dag med hydrofoilen, og en dag gikk vi oss en tur opp mot et av Thassos mange marmorbrudd. Ned igjen fulgte vi en branngate.
Hilsen Gry

Greta sa...

Takk for hyggelig kommentar fra Gunn og Gry (som jeg ikke vet hvem er)
Vi bodde på Tarsanas ja, bortsett fra at vi kom i krysslinja mellom tavernaens musikk og barmusikken så hadde vi det kjempefint der. Veldig hyggelig betjening.