torsdag 28. august 2008

Sluttrapport


Siden sist har vi vart tilbake paa akropoliset (betyr hoyde) (150 moh), det skulle i folge Rough Guide vaere en trapp det siste stykket opp dit, og da maatte vi jo bare finne den.
Vi fant den ikke for vi var oppe via en annen sti og det var like bra. Trappa var bratt og marmor som er slitt gjennom 2000 aar blir utrolig glatt aa gaa paa.
Det var en fin tur opp hvor mye av den gamle bymuren er veldig godt bevart og vi kom ogsaa gjennom en portal som fremdeles er godt bevart. At vi ogsaa stotte paa noen "turister" som hadde forvillet seg opp dit i sine strandsko og sto og risset navnet sitt inn i verdensarven faar vi sette paa kontoen for idioti. De var kanskje venetzianere som mente de eide det etter en tidligere okupasjon?
De siste dagene her tilbringer vi mest mulig i havet naar vi ikke ligger i sola aa leser da. Jeg er i ferd med aa gaa tom for lesestoff, at jeg for andre gang har vaert nodt aa prove meg paa Faoucaults pendel som jeg ikke forstaar noe av sier jo litt! Er paa tide aa komme seg hjem til bokhylla, og senga ogsaa, du kan si hva du vil om grekerne, men harde madrasser det har dem!

Bloggens avdeling paa Thassos stenger herved og det med saa gode nyheter som at Anja har faatt ett aars vikariat paa Akershus Slott og jeg har endelig faatt det etterlengtede tilbudet om forlenget engasjement paa Nasjonalbiblioteket!

KALINIKTA

3 kommentarer:

Marianne sa...

Det har vært koselig å lese om ferierapportene dine/deres. Også må jeg få gratulere med forlenget vikariat:D Marianne

Greta sa...

Takk for hyggelig hilsen, er så hyggelig å få tilbakemeldinger. Så fint at du også har kommet igang med blogging.

Marianne sa...

Har jo blogget en stund, men ikke her på Google/blogger. Fant bare ut at det var bedre her:D