tirsdag 2. juni 2009

Pinseslutt

Det kaller jeg en perfekt helg, skogstur, familiebesøk med og uten grilling, sitte ute til over midnatt uten å fryse og så tilslutt en flott tur til noen av Oslos strender på Bygdøy.

Først et bilde av livet i båthavna før vi snur oss mot Bygdøy sjøbad , nyrestaurert i fjor etter å ha ligget brakk siden andre verdenskrig. Nå er den oppgradert og veldig populær for barnefamilier fordi det er så grunt at vannet blir fort varmt.Neste strand er Paradisbukta, her var det også ganske mye barnefamilier, men virket populær for ungdommer også. Utrolig mye svenske ungdommer! Is og mineralvann var å få kjøpt og det er jo alltid populært. Langs hele vannkanten er det også mulig å slå seg ned på svaberg noe som flere voksne så ut til å foretrekke.
Vi avsluttet turen på Huk, tok ikke noe bilde for jeg synes jeg kom for nær folk og jeg vil jo ikke være uforskammet. Her var det et østeuropeisk orkester som underholdt, det var grilling både på faste fellesgriller og dessverre også på de utrivelige engangsgrillene. Et yrende liv med folk i alle aldrer og fasonger som bare hadde en deilig dag på stranda.På vei til bussen gikk vi forbi Huk fristrand og der var det også et yrende liv. På parkeringsplassen var det ikke plass til en el-bil engang. Noen veldig optimistiske mennesker prøvde å finne seg en plass og kreativiteten er stor det skal sies. Det lureste er nok allikevel buss eller sykkel eller komme før 12!
Det er også store gress-sletter på Huk hvor man kan spille volleyball eller enkel fotball, badminton eller noe annet ballspill, og det er plass til alle.

Så da vi vel var hjemme igjen og fant frem grillpanna ble helga avrundet med kyllingsouviaki og en liten ouzo, for vi synes nesten vi var i Hellas.

Ingen kommentarer: