mandag 25. januar 2010

København i vinterskrud
København var litt frossen akkurat nå, men københavnerne holdt varmen med å gå på skøyter på Søene.

Og innendørs var det varmt og godt som vanlig.
Her er et bilde fra Hvide lam på fredag. Fikk ikke tak i navnet på bandet, men det var stort sett de vanlige gutta som satt der. Men han på saksofon er ny, jeg har aldri sett en så stor saksofon, han hadde et eget stativ som den sto på. God lyd var det også i den.Bildet til høyre er fra Blågårds Apotek lørdag. Da var det 100 år siden Django Reinhardt ble født og det feiret man selvfølgelig. Jakob Fischer på gitar, Hugo Rasmussen på bass, Francesco Calli på harmonika og Janus Templeton på trommer.

Dette er Livvaktene; fredag hadde de siste innspillingsdag på andre sesong, som er den siste. Vi så dem på en bar og forsto jo at de skulle på fest, lørdagsavisen kunne fortelle oss hva de skulle feire.

I en bakgård hvor vi tilfeldigvis gikk forbi fikk vi oppleve denne skulpturen. Hovedgåturen gikk i Amagerbrogade, men det skal jeg komme tilbake til ved en annen anledning. Vi var også på Christiansborg slott noe som også krever sitt eget innlegg en annen dag.
Når det er så kaldt skjer det noe med oss alle, men dette var vel en radikal forvandling av den lille havfruen, var det ikke?

Tilslutt et stemningsbilde av en typisk søndagsformiddag i januar 2010.

2 kommentarer:

Viggers sa...

Jeg likte den nye havfruen.

Dirk sa...

Rart at læse jeres oplevelser i København, bl.a. om koncerten på Blågårds Apotek. I har da været en del omkring på en weekend.