mandag 2. juni 2008

Hjemme igjen

Fikk ikke blogget mer fra Bergen for maskinen på sykehotellet hvor vi bodde ble syk og doktoren hadde helgefri.


Vi hadde en flott tur til Lysekloster og Os, Anja fikk tatt masse fine bilder fra ruinene og markene rundt. Men vi fikk litt problemer da vi skulle gå til steinbruddet som munkene hentet stein ifra for den var voktet av en sint bonde, der også! Vel kan jo forstå at han blir lei av turister som tråkker inn på gårdstunet hans.


Vi spiste lunsj på Osøyro, kjempekoselig sted helt nede på kaia. Folk så helt normal ut selv om det er i Fremskrittspartiland, de fikk heller ikke lov å drikke alkohol på offentlig plass og han som tok ølen sin med fra Peppes til Kysten rundt fikk kjeft og bensinen koster det samme der som her, tror det er litt oppskrytt det der...
Lørdagskvelden gikk vi en tur på Nordnes i Bergen og spaserte, hilste på min morfars syvmenning Amalie Skram som står der på sokkel, så spiste vi på Egons og da var klokka 23 og vi var trøtte og visste at vi hadde ni timers kjøring hjem på søndag.
Var en tur innom Østerbø i Aurlandsdalen og fikk meg rømmegrøt, det behøvde jeg etter alle tunnellene, hadde helt vondt i hendene etter å ha klamret meg til rattet.Gjennom Hallingdal var det opp mot 33 varmegrader, men vi har heldigvis airkondisjon.

1 kommentar:

Anonym sa...

Takk for en fin tur! :)