lørdag 22. november 2008

Jubileum


I går kveld var vi på 75-årsjubileum i Innflytternes AUF i Oslo.

Dessverre møtte vi ikke så veldig mange kjente, men det var hyggelig allikevel. Magne som vel egentlig var den eneste samtidige med oss som var der, mente at styret hadde funnet den eldste adresselista for Sos BUL som det het først og invitert etter den. Og så hadde de tatt med de som var lettest å finne i katalogen, vel jeg vet ikke jeg, det var morsomt å bli invitert i alle fall for Innflytter'n betydde mye for oss i den første tiden vi var i Oslo.
Det var i Innflytter'n vi fant noe av det samme kameratskapet vi var vant med fra provinsene i Tromsø og Sarpsborg, mens det ellers i Oslo AUF var spisse albuer var det romsligere på lagsrommet i Samfunnshuset. Vi kunne nok være uenig i sak og diskutere høylytt, men det var ingen baksnakking og konspirasjoner, alt var åpent. Og så hadde vi noen fantastiske ludoturneringer, da gikk det på livet løs. Og ingen glemmer vel den gangen terningen fór ut av vinduet i sjette etasje og vi måtte ut på Arbeidersamfunnetsplass for å leite etter den for ellers kunne vi jo ikke spille videre!
Dagens medlemmer er en fin gjeng med voksen ungdom som er veldig opptatt av en bydel i Sør-Afrika hvor de har flere adoptivbarn, det er solidaritet i praktisk politikk det.
Les mer her
-

Ingen kommentarer: