lørdag 5. desember 2009

SATS Lillestrøm

Sånn ser jeg ut akkurat nå. Endelig tok jeg meg på tak og dro til Lillestrøm for å trene, det ble en sykkeltime med Hege. Og hvilken sykkeltime! Intervalltrening med gjennomsnittprosent på 86,1 av maxpuls, med et smil.

Det var min beste treningsvenn gjennom tidene; Gunn, som greide å overtale meg til å ta turen og vi fikk oss en skikkelig god gammeldags garderobeprat både før og etter timen.

Den første tiden jeg bodde i Oslo gikk jeg på Sats Sollisplass fordi det er vegg i vegg med jobben, men der er det så dårlig miljø så jeg vurderte faktisk å slutte, men jeg kan jo ikke det heller.

Heldigvis oppdaget jeg jo at på Sats Nationalteatret snakker folk sammen og nå når vi har fått "nytt" senter blir det enda mer, for nå vil alle kommentere hvor fint det er blitt. Mandag denne uka åpnet de igjen etter oppussing og det ble så fint og alle er så entusiastisk.

Så konklusjonen blir at trivsel har mye å si for hvor mye en presterer på trening.
-

2 kommentarer:

Hege sa...

For å overraske deg: På min faste time på mandager på Solli plass, så har vi faktisk fått et slags miljø hvor vi snakker sammen! Kryss i taket, det hadde jeg aldri trodd!

Greta sa...

Så bra, hvilken time er det? Du jobber kveld på mandager så da er det vel formiddagstime det da?
Jeg er også på en formiddagstime der innimellom og da er i allefall instruktøren inkluderende.