tirsdag 16. mars 2010

Landsmøte i NBF

Nå er det lenge siden sist jeg var på et landsmøte så dette var litt morsomt. Det er landsmøte i Norsk Bibliotekforening på Hamar. Ikke nok med det, det er det 72. bibliotekmøtet også, men det starter først i morgen.
I dag var det landsmøte og vi har fått ny leder; Svein Arne Tinnesand

Før vi kom til valget gikk vi gjennom vanlige årsmøtesaker og det var kun tilløp til diskusjoner om uttalelser (følg med i pressen) og litt mer på handlingsplan, men alt i alt var det ikke mer enn det måtte være for at møtet skulle være interessant.

Fikk bekreftet at Torill; leder i DIS-Norge er veldig oppdatert på måten å drive en organisasjon på for nå kommer også NBF etter med å ha nettverk og ad hoc utvalg i stedet for tungrodde grupper som skal drives som et styre under styre. Det er helt ute, nå kan man drive arbeid via andre kanaler på en helt annen måte som gjør det mer interessant for folk å være med og man får mer gjennomslagskraft også.

Her er de som gikk ut av hovedstyret denne gangen:Om en time skal vi til Domkirkeodden for den offesielle mottakelsen og i morgen tidlig skal vi møte Kronprinsen, vi glær oss, håper han gjør det samme.
-

Ingen kommentarer: