mandag 24. mai 2010

Pappas drømmedag

Lørdag bestemte vi oss for å ta med pappa på en drømmedag i Oslo. Som oftest er det så mye praktisk som skal ordnes når vi er sammen at det blir lite tid til avslapning.
Pappa har en stor forkjærlighet for sjøen, født og oppvokst med den som han er, og i Oslo synes han det er fint på Aker brygge og dit skulle vi.
Men litt praktiskt først, hårklipp! Skal si han synes det var fint å bli stelt litt med:Og bare se så fin han ble.

Deretter ble det akkurat passe tid til en pils på Ruinen, han ville gjerne se hvordan det var der siden det er i vårt nærmiljø. Etterpå sto valget mellom buss eller trikk inn til sentrum, og han var ikke i tvil; når man en skjelden gang hadde anledningen til å ta trikk så var det stor stas. Han nøt turen i fred og ro, og han er ikke den som kan holde stilt for lenge av gangen så vi forsto at han storkosa seg, ps han satt ved siden av en søt ung dame.

Fra Nationaltheatret gikk turen til Aker brygge, ikke noe problem frem mot Lekteren, men det var mye folk og det ble kanskje litt langt å gå. Vi ville på Rorbua og vel fremme var alle anstrengelser glemt, godt øl i sola ble satt veldig pris på. Betjeninga er jo så hyggelig og det var artig for finnmarkingen at de også snakket nordlending.

Det ble etter hvert litt kjølig og vi ble enige om at vi ville spise inne, valget falt på fiskesuppe til forrett og kveite til hovedrett, et glass hvitvin til var heller ikke å forakte.

Vi regner ikke med at han husker noe av dagen nå, men vi vet at han hadde det veldig hyggelig mens det sto på, og han kan jo se i speilet at han har vært å klippet seg om ikke annet :-)

2 kommentarer:

Anja sa...

Koselig :)

Greta sa...

Det var det, du får være med neste gang da vet du.