søndag 28. november 2010

Hank von Cornelis

tv2underholdning.no

Nei, nei og atter nei. Hans-Erik Dyvik Husby er ikke skuespiller, det er ikke nok å styles opp til å ligne Cornelis så bare blir man Cornelis!

Det var en nokså flau opplevelse å se denne filmen, replikkvekslingen var treig og fremtoninga kunstig. I de senere år har vi jo sett et par gode filmer basert på musikeres liv, Edith Piaf og Jonny Cash, men dette er ikke i samme klasse som dem.

Dessuten lærte vi ikke noe nytt om Cornelis' liv, de som er yngre enn oss kan sikkert lære noe, men vi var "med" da alt dette hendte så det ble bare en oppramsing av kjente opp- og nedturer for polaren.

En scene var veldig bra forresten, og det er på slutten fra Roskilde, tror nok det er sant at de stusset litt da det gikk opp for dem at de skulle opptre på den oransje scenen. Det må jo ha vært stort for Cornelis å få oppleve det etter så mange nedturer og med vissheten om at han kun hadde kort tid igjen å leve.

Det ble en lang de-briefing med Cornelis på CDspilleren etterpå, så mitt råd er; bruk pengene på en samle CD istedet for til kinoen.

Ingen kommentarer: