mandag 23. februar 2009

Et vinterlig København

Lørdagskveld i København, forståelig nok var det ingen som satt ved dette kafébordet. Men lenger oppe i gata ligger Blågårdsapotek og der var det varmt og godt og god blues. Det sørget disse gutta for: Troels Jensen & The Healer.


Vi har jo reist noen ganger til København nå etter hvert og har vel vært litt lei av båtreisen og tatt fly i stede for, men denne gangen oppgraderte vi lugaren og fikk en helt ny opplevelse. Vi har brukt å si at det ikke er så farlig med lugaren, det er jo ikke der vi skal være. Men det var et løft å ha en god lugar som vi faktisk orket å være på noen våkne timer også.

Fredag formiddag gikk med til å se litt mer av de faste samlingene på Kunstindustrimuseet, her fra porselensavdelingen:
Utstillingen med motorsykkeldesign gjorde at det var mye folk og flest menn faktisk, de brukte litt tid til å se på andre ting også og det synes jeg var flott.
Skiltet under fant vi i det nye Skuespilhuset på Kvæsthuskaien, ville bare vise Hege som er opptatt av skilt og orddeling at "feil" orddeling kan være kunst også.Og tilslutt er det Oslofjorden akkurat nå, så mye is har vi ikke sett der siden vi bodde på Nesodden.

Ingen kommentarer: