mandag 6. juni 2011

Musikkfest Oslo 2011

Nok en gang musikkfest i strålende sol, denne gangen hadde vi bestemt oss for å bare være på Hambros plass/Herr Nilsen. Roots står det i programmen, men det kan man ikke ta for høytidlig. Det hele startet med en sing/songwriter Hege Saugstad, hun lager låtene sine selv og synger dem på norsk, veldig bra og en fin oppladning til det som skal komme.
Store deler av formiddagen går med til kvalifisering til Union Bluescup, arrangør er Østkanten Bluesklubb. Fem band var med og her er juryen, den er bestikkelig og responderer på publikums mottakelse av de ulike bandene.Vi var igrunnen enig med dem når de bestemte at 9fingers skal reise til Notodden å representere Østlandet.

 Når konkurransen var unnagjort var det klart for
the real thing; Notodden Allstars. Og det svingte som det skulle. Så da de var ferdig var i grunnen vi også mett. Første trikk hjem til Gamlebyen etter en fantastisk dag.
Musikkfest Oslo er et veldig positivt arrangement som Oslo kommune kan være stolt av, i år var det 20. gangen og festen vokser, fra 10 scener i 1992 til over 30 i år.

Noen synes det var best innendørs

Ingen kommentarer: